ویتامین های a،b،c،e در چه غذاهایی وجود دارند؟
این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : چهار شنبه 5 / 1 / 1392
نویسنده : احمد عینی زاده
1- ویتامین A منابع طبیعی غذایی: تخم مرغ، سبزیجات و میوه های رنگی، روغن کبد ماهی، لبنیات، عسلعلائم کمبود ویتامین A: عفونت دندان، آلرژی ها، موهای خشک، عقب افتادگی در رشد، سوزش و خارش در چشم، شبکوری، مشکل سینوس،خشکی پوست، ضعف قوه بویایی. اهمیت ویتامین A برای سلامتی: شکل گیری سالم استخوان ها ، دندان ها وپوست، قوت بخشیدن به لایه خارجی ناخن و دیگر اندام ها، افزایش رشد و سرزندگی و نشاط، رشد و ترمیم بافت های بدن، مفیدبرای سلامت موها و چشم ها و ضروری در دوران بارداری و شیردهی. موادی که از جذب ویتامین A جلوگیری می کنند: قهوه، الکل، مصرف بیش از حد آهن، روغن های معدنی.موادی که جذب ویتامین A را زیادتر می کنند: ویتامین C، D،E، F ، روی ، کلسیم، ویتامین B - Complex 2- ویتامین B الف - B-Complex منابع طبیعی غذایی : همه غلات و دانه ها، کبد، مخمر آبجو علائم کمبود: کم اشتهایی، پوست خشک خشن، موهای شکننده و تیره و بی حال، یبوست و جوش. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: استرس، مصرف بیش از حدشکر، قهوه، الکل، قرص های ضد بارداری، عفونت ها، آنتی بیوتیک ها. موادی که به جذب آن کمک می کنند: کلسیم ، ویتامین هایE ، C و فسفر. ب - ویتامین B1 منابع طبیعی غذایی: گوشتهای دل ، جگر، کله پاچه، مغز گردو، جوانه گندم، گوشت خوک، گوشت مرغ، بوقلمون، ماهی، برنج قهوه ای، زرده تخم مرغ، تمام حبوبات، شیره چغندرقند، مخمرآبجو و تمام غلات. علائم کمبود: افسردگی، یبوست، عصبی بودن، رشد ناقص در کودکان، کوتاهی انگشتان دست و پا، ضعف،خستگی، حساس بودن نسبت به سر و صدا، کم اشتهایی. موادی که از جذبآن جلوگیری می کنند: تنباکو، استرس، تب، قهوه، الکل، جراحی، صدف خام. موادی که به جذب آن کمک می کنند: ویتامین B-Complex، سولفور، منگنز، ویتامین B2، آهن، ویتامین C و E. ت - ویتامین B2 منابع طبیعی غذایی: پنیر، شیر، زرده تخم مرغ، مغز گردو، مخمر آبجو، دل و جگر، کله پاچه، تمام حبوبات، شیره چغندرقند. علائم کمبود: التهاب دهان، مشکلات چشمیف سرگیجه، ضعف گوارش، التهابات پوستی. موادی کهاز جذب آن جلوگیری می کنند: الکل، تنباکو، مصرف بیش از حد شکر، قهوه. مواردی که به جذب آن کمک می کنند: فسفر، نیاسین، ویتامینC ، B-Complex، B6 . ج: ویتامین B6 (پیروکسین) منابع طبیعی غذایی: شیر، کلم پیچ، گرمک، حبوبات، شیره چغندقند، گوشت، دل وجگر، کله پاچه، جوانه گندم، برنج قهوه ای ، آلو ، سبزیجات پربرگ سبز، مخمر آبجو. علائم کمبود: احتمال ضعفدر کنترل عضلات، عصبی بودن، التهابات و ناراحتی های پوستی، اختلالات گوارشی، کمبود ترشح انسولین ، جوش، تحریک پذیری و تند مزاجی، ضعف در عضلات، تشنج در نوزادان، افسردگی، معلولیت ها، آرتروز، کمخونی. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: الکل، قرص های ضدبارداری، تنباکو، تابش اشعه رادیواکتیو، قهوه. موادی که به جذب آن کمک می کنند: اسیدهای چرب، سدیم، ویتامین های B1، B2، C و B-Complex. ث - ویتامین H منابع طبیعی غذایی: ساردین، جگر، حبوبات، زرده تخم مرغ، برنج کته، عدس،غلات ،گوشته ای دل و جگر،کله پاچه، مخمر آبجو. علائم کمبود: نگرانی و دلواپسی شدید، کم اشتهایی، نقص در سوخت و ساز چربی، افسردگی، رنگ پوست مایل به خاکستری، التهابات پوستی. موادی که ازجذب آن جلوگیری می کنند: الکل، سفیده تخم مرغ خام، قهوه. موادی که به جذب آن کمک می کنند: سولفور، ویتامین B12، آهن، ویتامین B-Complex، ویتامین C، اسید پانتوتنیک (PA ، نوعی ویتامین ب کمپلکس) ج - اینوسیتول منابع طبیعی غذایی: مرکبات، گردو، شیر، گوشت، مخمرآبجو، شیره چغندرقند، سبزیجات، لسیتین. علائم کمبود: مشکلات چشمی، کلسترول بالا، مشکلات پوستی، یبوست. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: مصرف بیش از حد شکر، ذرت، قهوه، الکل. موادی که به جذب آن کمک می کنند: ویتامین های B1، B2، B-Complex، فسفر. چ - اسید پانتوتنیک منابع طبیعی غذایی: زرده تخم مرغ، آب پرتغال، مخمر آبجو، حبوبات، جگر، تمام دانه ها و غلات، ماهی آزاد، جوانه گندم. علائم کمبود: فشارهای شکمی، حساسیت به انسولین، اگزما، ریزش مو، اسهال، مشکل کلیه، پایین بودن قند خون. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: قهوه، الکل. موادی که به جذب آن کمک می کنند: ویتامین های C، B6، B12،آهن، بیوتین، B-Complex. ح – اسیدپارا آمینوبنزوئیک (PABA) منابع طبیعی غذایی: سبزیجات پربرگ سبز، گوشت دل و جگر، کله پاچه، ماست، جوانه گندم، شیره چغندقند، مخمر آبجو. علائم کمبود: عصبی بودن، کم خونی، یبوست، خستگی ، سردرد، مشکل گوارش، اگزما، مشکلات پوستی، ریزش مو، کم شدن مقاومت پوست در برابرتابش خورشید. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: قهوه، الکل، سولفونامید (نوعی آنتی بیوتک). موادی که به جذب آن کمک می کنند: ویتامین C،آهن، ویتامین B-Complex. 3- ویتامین C (اسید اسکوربیک): منابع طبیعی غذایی: سیب زمینی ، گیلاس، جوانه دانه های یونجه، فلفل ها، مرکبات، گرمک، کلم بروکلی، توت فرنگی. علائم کمبود: ضعف عضلانی، کم خونی، کم اشتهایی، عدم انعقاد خون (هموفیلی) تورم در زخم ها و شکستگی ها، خونریزی لثهها، آسیب دیدگی و کوفتگی، کم شدن مقاومت بدن در برابر عفونت. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: استرس، تب بالا، تنباکو، آنتی بیوتیک ها، آسپرین، کورتیزون. موادی که به جذب آن کمک می کنند: فسفر، کلسیم، ویتامین های A ، C و F . 4- ویتامین D منابع طبیعی غذایی: چربی، کره، روغن کبدماهی، شاه ماهی، ساردین ها، زرده تخم مرغ، ماهی آزاد، ماهی تن. علائم کمبود: احتمالا منجر به راشی تیسم می شود. کمبود نیرو (ضعف عمومی) ضعف عضلانی، جذب ناقص و ناکافی کلسیم، رسوب فسفر در کلیه ها، اسهال، بی خوابی، عصبی بودن. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: روغن های معدنی (کانی) موادی که به جذب آن کمک می کنند: فسفر، کلسیم، ویتامین های A، C، F. 5- ویتامین E منابع طبیعی غذایی: کره مارگارین، روغن های گیاهی، انواع غلات، سیب زمینی، شیره چغندرقند، سبزیجات سبز، تخم مرغ، گوشت های دل و جگر، کلهپاچه، جگر خشک شده،جوانه گندم. علائم کمبود: سستی و شکنندگی سلولهای گلبول قرمز خون، موهای خشک کمرنگ، نازایی، ضعف و ناتوانی، مشکلات گوارشی، سقط جنین، بیماری قلبی، بزرگی پروستات. موادی که از جذب آن جلوگیری می کنند: روغنهای معدنی، روغن و چربی فاسد شده، قرص های ضد بارداری. موادی که به جذب آن کمک می کنند: فسفر، کلسیم، Choline (نوعی ویتامین B-Complex، ویتامین های A، C، F.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh